ACTIVIDAD DEL MUSEU ES BALUARD EN MAÓ Y CURSO EN PALMA

 

unnamed

El pasado 4 de Noviembre la Presidente del COGTIB, Susana de Cortada firmó un convenio de colaboración con la Directora del Museu Es Baluard. La colaboración consiste, entre otras cosas, en difundir aquellas actividades que creamos interesantes para nuestro colectivo. La Directora nos aseguró que Es Baluard es un museo balear y por tanto, los guías del COGTIB de Menorca e Ibiza también podrán aprovechar este convenio.

Nos alegra mucho que la primera noticia sea de una actividad en Menorca:

Dijous, 17 de novembre, a les 19:00h.
Museu de Menorca (Pla des Monestir, Maó).
Activitat gratuïta.

unnamed

Es Baluard ha programat per al 17 de novembre a les 19:00h, al Museu de Menorca (Pla des Monestir, Maó), una presentació de les investigacions sobre la col·lecció d’Es Baluard, el projecte de les Carte Blanche vinculades a aquesta i les vies de treball amb diferents creadors. Per això, i com a aproximació al darrer projecte de Carte Blanche, es presentarà una selecció de curtmetratges d’Isaki Lacuesta, cineasta convidat a realitzar una lectura de la col·lecció que s’exposà aquest 2016.

Aquesta activitat, presentada per la directora del museu, Nekane Aramburu, forma part del programa “Es Baluard en moviment” i permetrà repassar la trajectòria més experimental d’aquest autor mitjançant un programa de curtmetratges que es van veure recentment a Es Baluard.

Mientras, en Palma asisten 6 guías del COGTIB a un curso impartido por Jaume Reus, disfrutando de clases de arte contemporáneo:

andreu-terrades

Comments are closed.