EL COGTIB EN LA NIT DEL TURISME 2017

La nit de dimecres 27 de septembre es va celebrar la Nit del Turisme al recentment inaugurat Palau de Congressos de Palma. En representació del COGTIB hi van assistir la nostra tresorera, Maria Coloma Barceló i el nostre secretari, Biel Garcies, que varen ser rebuts per la Directora General de Turisme Pilar Carbonell.

 

Va ser tota una festa en el dia internacional del turisme, on s´hi aplegaren els actors principals del sector turístic juntament amb el món polític. A la següent foto apareixen els nostres representants amb el President del Parlament de les Illes Balears Baltasar Picornell.

En el decurs de la vetlada es varen alternar les cançons del baríton menorquí Joan Pons, amb el qual es va voler fotografiar el nostre secretari,

 

amb els parlaments de la Presidenta Francina Armengol i el conseller de Turisme Biel Barceló, l´entrega de premis, i la presentació d´un parell de campanyes promocionals de l´ATB destinades a fomentar el turisme d´hivern.

 

 

 

Aquest és un dels reptes destacats en els parlaments tant de la presidenta com del conseller. El Govern impulsa un canvi de model turístic per anar cap a un turisme més sostenible, que beneficii a tota la societat, remuneri els treballadors del sector dignament, respectuós amb el medi ambient i es vagi allunyant poc a poc de la saturació de l´estiu per millorar l´ocupació a l´hivern. S´espera créixer a l´hivern i decréixer a l´estiu, va dir el conseller Barceló.

 

Entre els premiats destaquen: La Facultat de Turisme de la UIB, l´hotel Playa Garden amb una aposta innovadora de defensa del camp i productes mallorquins , el projecte SEABIN de lluita contra la proliferació de plàstics a la mar, la finca ecològica Can Muson d´Eivissa, el projecte SAVE POSIDONIA de Formentera, el Camí de Cavalls de Menorca, l´empresari hoteler José de Luna, el sindicalista Ginés Díez i la Fundació Yannick i Ben Jakober d´Alcúdia.

A la propera foto es poden veure a Yannick i Ben Jakober recollint el seu premi.

 

Tot un èxit organitzatiu que des del COGTIB aplaudim i esperam seguir participant des de la nostra aportació com a professionals qualificats amb un ample coneixement dels turistes i dels valors culturals de les nostres illes. Despedim aquesta notícia amb una imatge nocturna de les vistes des del Palau de Congressos.

 

El COGTIB vol agraïr al secretari Biel Garcies l´elaboració d´aquest reportatge, tant la informació com les imatges.

 

 

Comments are closed.