LA MÀGIA DEL 8 DE LA SEU, DIA 11.11 JA ÉS AQUÍ!

Com cada any per Sant Martí i si el temps acompanya i els núvols no tapen els rajos del sol, aquests entren per la rosassa major de la Seu, es passegen pel costat de la mar, van recorrent els pilars de la façana del mirador… fins que arriben a col.locar-se just davall la rosassa del Portal Major, formant el 8 màgic de la Seu, el símbol de l´infinit.

 

Per cert, enguany que no hi ha el llantoner major, la perspectiva serà més neta que mai!!!

 

12-ad9f25df-625417-800

Antigament aquest fenòmen era bastant desconegut i hi solia anar poca gent. Ara fa uns anys, probablement gràcies a les xarxes socials i també a la promoció que se n´ha fet des de molts d´àmbits, s´ha convertit en un fenòmen de masses, i cal arribar prest per aconseguir un lloc des d´on poder observar el moviment de la llum de colors. Però no passeu ànsia, inclús de ben davall el portal es té una imatge corprenedora, com podeu veure a aquesta foto.

12-abea4d40-641783-800

I si teniu la sort de trobar un raconet a la zona de davant la Capella Reial, idò sou uns grans matiners i privilegiats. Gaudiu-ho!

 

12-43d2af5d-585918-800

Voleu sebre més sobre aquest fenòmen? Contractau un guia al COGTIB i vos contarem tot això i molt més de l´edifici més important, espectacular i més emblemàtic de les Illes Balears.

Ajudau-mos a donar a conèixer aquest efecte compartint la notícia amb tothom!!!

Comments are closed.