“LES COL.LECCIONS FALSES DE L´EMIR” @Esbaluard

El departament d´educació i divulgació del museu d´art modern i contemporani de Palma Es Baluard ha organitzat aquesta setmana una visita guiada al Museu per presentar als guies del COGTIB la nova exposició de la col.lecció permanent del Museu, comissariada pel cineasta Isaki Lacuesta i titulada “Mirar dues vegades, (les col.leccions falses de l´emir)”.

De la mà de Sebastià Mascaró, els guies han recorregut totes les sales de l´exposició aprenent a fer aquesta doble lectura proposada pel comissari.

IMAG6769

Com a exemple dues obres completament diferents, però que mantenen un diàleg clar entre elles, d´Amparo Sard. Caldrà que hi aneu per veure els detalls.

IMAG6755

IMAG6779

Interessantíssima l´obra de Louise Bourgeois cedida per Maria de Lluc Fluxà a Es Baluard.

IMAG6761

I aquí enmig, que estan observant els guies?

IMAG6773

Aquesta obra sense títol d´Antoni Miralda. Angelet!

IMAG6776

El COGTIB vol agraïr al Departament d´Educació i Divulgació de Es Baluard i en particular a Sebastià Mascaró la seva molt bona disposició a ajudar als membres del Col.legi en el seu reciclatge i formació permanents. Moltes gràcies, ens ha encantat l´exposició i convidam als guies que no pogueren assistir a aquesta visita, i a tothom en general a visitar Es Baluard per a mirar dues vegades.

Comments are closed.