NOVETATS A VALLDEMOSSA

 

 

El passat 18 de juliol Valldemossa va celebrar la Nit del Turisme. El COGTIB va ser convidat a assistir als actes oficials  i en aquest petit reportatge vos en mostram algunes imatges.

En aquesta primera imatge el Batle Nadal Torres rep de la Presidenta del Govern Balear la cessió de Costa Nord que passa a ser gestionat per l´Ajuntament de Valldemossa. Costa Nord va ser pagat per tots els contribuents,i així  tornarà a obrir les portes al públic després d´haver estat tancat massa temps. Està previst celebrar-hi actes culturals, però ara mateix s´està usant com a dependències municipals mentre acaba la reforma dels edificis municipals situats als jardins de Cartoixa.

 

Ja fa uns quants anys que Valldemossa s´intenta perfilar com un destí cultural i per això celebren, entre d´altres actes, aquesta Nit del Turisme. Aquí veim la xerrada de Pere Muñoz, Director de l´ATB, el qual ha apostat fort per aquesta iniciativa.

En aquesta imatge veim a la gerent de la Cartoixa, Mª Antonia Bauzá de Mirabó amb la nostra Vicepresidenta, Ana Thorborg. Durant els actes elles dues varen poder conversar i la Sra. Bauzá ens va informar de que la visita de Cartoixa entra també dins la tarjeta “Mallorcard”,  un bon estalvi si algú fa comptes visitar diferents espais arreu de Mallorca.

 

A la Cartoixa de Valldemossa ja fa temps que també treballen de valent per modernitzar-se i adaptar-se als canvis en la demanda. Cada cop reben més visitants individuals. Per això han instal.lat cartells explicatius i, com podem veure a la següent imatge, tenen un nou logo. Obviament, des del COGTIB estam ben segurs que no hi ha res millor que fer la visita amb un dels nostres guies per a gaudir-la plenament.

Per aquesta imatge que ja heu trobat a la portada de la notícia creim que no calen presentacions. Però, així i tot, per si hi ha algún despistat o algún nou seguidor de la nostra pàgina, veim a la Presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol amb la Vicepresidenta del COGTIB, Ana Thorborg.

 

El COGTIB com podeu veure es mou, participa en un gran nombre d´actes oficials, intentant donar a conéixer aquest col.lectiu nostre tan desconegut malgrat la seva gran tasca per intentar presentar als nostres visitants la cara més amable de les Illes Balears.

Comments are closed.