PROJECTE “TURISTA PER UN DIA” DEL COL·LEGI OFICIAL DE GUIES TURÍSTICS DE LES BALEARS

El projecte Turista per un Dia està pensat per als residents de Mallorca i perquè en puguin gaudir també els turistes que ens visiten.
L’objectiu és oferir durant tot l’any, una visita turística guiada setmanal que posi de relleu la història, cultura, gastronomia i comerç local de cada poble de l’illa.
El Col·legi Oficial de Guies Turístics de les Balears s’encarrega de coordinar les visites i treballant conjuntament amb cada Ajuntament, estableixen la ruta, dia i horari. Les visites guiades tenen una durada de màxim 2 hores i són realitzades per un guia turístic oficial. Es tracta d’un projecte de desenvolupament local sostenible, centrat en donar a conèixer els pobles de l’interior de Mallorca. Ja s’han unit Inca (el cartell del qual il·lustra aquesta notícia), Alcúdia, Pollença, Felanitx i Vilafranca de Bonany (Enhorabona)

Des de juliol ja es podrà participar en les visites guiades que oferiran els pobles adherits a aquest projecte. El preu de les visites serà de tan sols 10€ per participant i seran gratuïtes per als menors de 12 anys. És necessari fer una reserva amb una antelació mínima de 48 hores, triant l’idioma: català, castellà, anglès, alemany i altres sota petició.
El grup mínim perquè puguin dur-se a terme aquestes visites és de 10 persones.

▶️ Les reserves es faran per email a la següent adreça del COGTIB: administracion@colegioguiasib.com.

▶️ El pagament es farà directament al guia, en el moment de la visita.

Ja estan fixades les següents visites:
– Els dimecres a les 10.00 h a Alcúdia, punt de trobada: oficina de Turisme .
– Els dijous a les 10.00 a Inca, punt de trobada: Museu del Calçat i de la Indústria.

Pollença, Vilafranca de Bonany i Felanitx fixaran dates i horaris ben aviat. En els propers mesos s’espera que uns 15 municipis de l’illa s’adhereixin a aquest projecte.

 Aquells municipis que desitgin participar en la iniciativa han de contactar directament amb el president del col·legi oficial: Pedro Oliver. Email: pedro@pedroliver.com

Comments are closed.